🇺🇸Hey people, i guess you are still in time for having your plantbased roastbeaf for thanksgiving.Run to #wholefoods and grab a celery root. Clean it very well and let it marinate all night long in the fridge, wrapped up in a sheet of oven paper, in a sauce of oil, lemon juice, salt, peppers and a lot of rosemary. Tomorrow morning put, as it is, in the oven for about 1-1.30 hour, then cut in slices and serve just like a roastbeef, with some veggies and the gravy you like more.
It's delicious!
Happy Thanksgiving!
🇮🇹 Hey gente, penso che siate ancora in tempo per avere il vostro arrosto vegano. Correte da wholefoods e prendete un sedano rapa. Pulitelo molto bene e fatelo marinare tutta la notte in frigo, avvolto in carta forno, in una salsina di olio, succo di limone, sale, pepe e tanto rosmarino. Domattina, così com'è, mettetelo a cuocere in forno per un'ora-un'ora e mezza, quindi tagliatelo a fette e servitelo come un normale arrosto, con verdure e la salsa che più preferite.
E' delizioso!
Buon giorno del Ringraziamento!
No comments:
Post a Comment