Sunday, November 18, 2018

Breadballs-Polpette di pane


🇺🇸 I used to love meatballs, but I love veganballs even more!
These are breadballs, because i use bread to do them. Just soak some bread. You can soak bread in some rice or oat milk or, like i did this time, in some vegetable broth of zucchini, leaks and carrots. Then blend in a food processor (I also blended the veggies I used for the broth), adding salt and spices and herbs you like. Add some bread crumbs till you have a moldable dough, then make balls. I cook them for 10 minutes in the oven, then I moved them in a pan where I cooked before some tomato sauce. Keep cooking with the sauce for 10 minutes and let them rest for a while, so they will be firm and tasty.

🇮🇹 Ho sempre amato le polpette, ora quelle vegane anche di più! Queste sono polpette di pane. Semplicemente va ammollato del pane. Si può ammollare nel latte di riso o avena, oppure, come ho fatto questa volta, in brodo vegetale di zucchine, porro e carote. Frullate il tutto, aggiungendo sale e spezie ed erbette a scelta (io ho frullato anche le verdure per il brodo) e poi aggiungere pan grattato finché l’impasto non è lavorabile. Quindi fate le polpette. Le ho cotte 10 minuti in forno e poi ho continuato la cottura per altri 10 minuti in un sugo di pomodoro preparato in precedenza. Lasciatele alla fine riposare a fuoco spento, così diventano più sode e saporite.



No comments:

Post a Comment